PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ομελέτα φούρνου με πατάτες και φέτα

[wide]

Υλικά για 2 άτομα
 
  • 1 μεγάλη πατάτα
  • 120γρ τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών
  • 3 αυγά (1 ολόκληρο και 2 ασπράδια)
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε την πατάτα και την κόβουμε σε κυβάκια. 
  2. Τη βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί την αλατοπιπερώνουμε, τη ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. 
  3. Τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε μικρό πυρέξ μαζί με τη φέτα (θρυμματισμένη) και τα αυγά χτυπημένα καλά. 
  4. Ξανατοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget