Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το λουκάνικο.
- Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο πράσο, την πατάτα σε κυβάκια και το καρότο σε λεπτές ροδέλες.
- Ανακατεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε το baking powder και χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά.
- Μέσα στα αυγά ρίχνουμε το μίγμα που ετοιμάσαμε στο τηγάνι, τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Ζεσταίνουμε στο φούρνο ένα ταψάκι στους 200 βαθμούς, στο οποίο έχουμε προηγουμένως βάλλει το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε το μίγμα της ομελέτας στο ταψάκι και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
neadiatrofis.gr , https://www.bioolympus.gr
Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.