PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Κρασομεζές με μπουκίτσες χοιρινό σε κονιάκ


Υλικά


  • 500γρ. χοιρινό σπάλα κομμένο σε μικρές μπουκιές
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι κονιάκ
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • ½ φλιτζάνι μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι
  • 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό. Το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές για 3-4 λεπτά και το αφαιρούμε. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια και το σκόρδο πολτοποιημένο.
  2. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε και πάλι μέσα το κρέας. Σβήνουμε με το κονιάκ και όταν εξατμιστούν όλα τα υγρά και αρχίσει να τσιτσιρίζει το σβήνουμε και δεύτερη φορά με το χυμό λεμόνι.
  3. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.
  4. Αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Όταν το χοιρινό έχει μαγειρευτεί, αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με το ξύδι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το φαγητό.
  5. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.



Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget