PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Αρωματικό ριζότο με φιλετάκια μοσχάρι


H επιλογή της προσθήκης του μοσχαριού σε ένα ριζότο το κάνει πιο χορταστικό και φυσικά πολύ νόστιμο.



Υλικά

  • 1 ½ φλιτζάνι ρύζι κίτρινο
  • περίπου 150γρ φιλετάκια μοσχάρι κομμένα σα μεγάλα ζάρια
  • ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 φλιτζάνια νερό, ή ζωμό λαχανικών, ή ζωμό κρέατος
  • Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  • 5 κόκκους μπαχάρι
  • 1 φύλλο δάφνης

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε ελαφρά τα φιλετάκια για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. 
  2. Σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μπαχάρι και βράζουμε για 3-4 λεπτά. 
  3. Σε ένα πυρέξ βάζουμε το ρύζι, το μίγμα της σάλτσας με τα φιλετάκια και το ζωμό. 
  4. Βάζουμε το ρύζι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε έως ότου απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά και μείνει χυλωμένο. 
  5. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε γιατί λόγο του χυμού ντομάτας μπορεί να κολλάει λίγο στον πυθμένα. 
  6. Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε όσο είναι ακόμη χυλωμένο με λίγα υγρά.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget