- 100 γρ καπνιστό σολομό 1 μέτριο καρότο κομμένο σε κυβάκια
- 1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο
- 2 ½ φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 1 φλιτζάνι καλαμπόκι
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
Εκτέλεση
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε το ρύζι, το ζωμό, το σολομό κομμένο σε μικρά κομματάκια, το καλαμπόκι το αλάτι, το πιπέρι και τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να τελειώσουν όλα τα υγρά.
- Ενδιάμεσα δε χρειάζεται κανένα ανακάτεμα.
0 Σχόλια
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.