PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Μοσχαράκι κρασάτο - Συνοδέψτε με πουρέ πατάτας ή ρύζι


Υλικά
 
  • 600 γρ. μοσχαράκι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
  • 3 κ. σ. αλεύρι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 400 ml κόκκινο κρασί
  • 1 κ. σ. ντοματοπολτό
  • 300 ml ζωμό βοδινού κρέατος
  • 250 γρ. μανιτάρια, κομμένα στη μέση
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
 
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα.
  2. Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 10 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν και μεταφέρετε σε ένα μικρό πιάτο.
  3. Βάλτε το αλεύρι σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα τροφίμων με άφθονο μαύρο πιπέρι. Προσθέστε το μισό μοσχαρίσιο κρέας, κουνήστε το για να καλυφθεί και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το, αφήνοντας λίγο αλεύρι στη σακούλα. Προσθέστε το υπόλοιπο μοσχαρίσιο κρέας και ανακινήστε το για να καλυφθεί με το υπόλοιπο αλεύρι.
  4. Ζεστάνετε το λάδι στο ίδιο σκεύος που μαγειρέψατε τα κρεμμύδια, προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και τα φύλλα δάφνης και σοτάρετε μέχρι να ροδίσει το κρέας παντού. Σβήστε με το κρασί και επιστρέψτε τα κρεμμύδια στο σκεύος.
  5. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και τον ζωμό, ανακατέψτε και αφήστε τα να σιγοβράσουν. Σκεπάστε με το καπάκι και βάλτε το φαγητό στο φούρνο να σιγομαγειρευτεί για 1 ώρα.
  6. Μετά από 1 ώρα, προσθέτετε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε στο φούρνο για άλλη μια ώρα. Δοκιμάστε το κρέας -αν είναι μαλακό, βγάλτε το από το φούρνο. Αν είναι ακόμα λίγο σκληρό, μαγειρέψτε για 30 λεπτά ακόμα και δοκιμάστε ξανά.
  7. Σερβίρετε γαρνίροντας με μαϊντανό.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget