PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ψαρονέφρι με κρεμώδη σάλτσα - Εύκολο στην παρασκευή και νόστιμο στη γεύση


Υλικά
 
  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 4 κ. γλ. βούτυρο
  • 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 2 κ. γλ. σάλτσα σόγιας μειωμένου νατρίου
  • 1 κύβο βοδινού
  • 1/2 έως 3/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι



Εκτέλεση
 
  1. Κόψτε το ψαρονέφρι σε 12 φέτες και πασπαλίστε με αλάτι.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ροδίστε το χοιρινό σε παρτίδες, 3- 4 λεπτά ανά πλευρά. Επιστρέψτε όλο το χοιρινό στο τηγάνι.
  3. Ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε το χοιρινό.
  4. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πήξει και το θερμόμετρο που εισάγετε στο χοιρινό κρέας να δείξει 63 βαθμούς, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  5. Αφήστε τη σάλτσα να σταθεί 5 λεπτά πριν σερβίρετε.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget