PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες - Πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι


Υλικά
 
  • 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 2 αυγά
  • 3 κ. σ. φρυγανιά
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
  • 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ. σ. δυόσμο
  • 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό
  • 500 γρ. πατάτες baby
  • Για τη σάλτσα:
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 500 ml ζωμό λαχανικών
  • 500 ml σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, χοντροκομμένη
  • 1 κ. γλ. θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση
 
  1. Τοποθετήστε το μοσχαρίσιο κιμά σε ένα μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι, τα αυγά, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το δυόσμο και την τριμμένη φρυγανιά.
  2. Ζυμώστε με τα χέρια μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Πλάστε σε μικρά κεφτεδάκια και τοποθετήστε σε ένα ταψί.
  4. Καθαρίστε και πλύντε καλά τις πατάτες και τοποθετήστε στο ταψί γύρω από τα κεφτεδάκια.
  5. Για να φτιάξετε τη σάλτσα βάλτε το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι, το σκόρδο, το θυμάρι και ανακατέψτε καλά.
  6. Προσθέστε το ζεστό ζωμό λαχανικών, ανακατέψτε καλά και περιχύστε πάνω από τα κεφτεδάκια και τις πατάτες.
  7. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 45- 50 λεπτά.


Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget