Υλικά
- 1 κιλό ωμές γαρίδες (οποιουδήποτε μεγέθους, κατεψυγμένες ή αποψυγμένες)
- 1/4- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή φρεσκοκομμένο σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλύνετε και καθαρίστε τις γαρίδες.
- Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε.
- Ρίξτε τις γαρίδες και το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 20-30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Σερβίρετε και απολαύστε ζεστές.
Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.