Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 4 κ. γλ. βούτυρο
- 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ. γλ. σάλτσα σόγιας μειωμένου νατρίου
- 1 κύβο βοδινού
- 1/2 έως 3/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψαρονέφρι σε 12 φέτες και πασπαλίστε με αλάτι.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ροδίστε το χοιρινό σε παρτίδες, 3- 4 λεπτά ανά πλευρά. Επιστρέψτε όλο το χοιρινό στο τηγάνι.
- Ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε το χοιρινό.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πήξει και το θερμόμετρο που εισάγετε στο χοιρινό κρέας να δείξει 63 βαθμούς, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Αφήστε τη σάλτσα να σταθεί 5 λεπτά πριν σερβίρετε.
0 Σχόλια
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.