PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζυμαρικά με μπρόκολο και φέτα - Πολύχρωμα και γευστικά


Υλικά
 
  • 300 γρ. ζυμαρικά
  • 250 γρ. φέτα
  • 1 μικρό μπρόκολο
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 2 κόκκινα κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
 
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω- κάτω.
  2. Χωρίστε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια.
  3. Ξεφλουδίστε το κόκκινο κρεμμύδι και κόψτε το σε φέτες.
  4. Ξεφλουδίστε το σκόρδο και ψιλοκόψτε το.
  5. Βάλτε το μπρόκολο, τα ντοματίνια, τη φέτα, το κρεμμύδι και το σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, αλάτι- πιπέρι και το ελαιόλαδο σε ένα πυρέξ και ψήστε στο φούρνο για περίπου 25- 30 λεπτά.
  6. Εντωμεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  7. Λιώστε τη φέτα με ένα πιρούνι και ανακατέψτε τα όλα καλά.
  8. Προσθέστε μια κουτάλα νερό από αυτό που κρατήσατε από τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα ζυμαρικά στο πυρέξ με τα υπόλοιπα υλικά.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget