PIERIAS NEA - Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!






Το www.pieriasnea.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άγριο έγκλημα στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της! - Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - Σοκ σε όλο το νησί


Ένα αποτρόπαιο περιστατικό έχει «παγώσει» εδώ και λίγες ώρες την Σάμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 49χρονη σκότωσε σήμερα το πρωί τον 70χρονο πατέρα της!

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η γυναίκα χτύπησε θανάσιμα τον άντρα με εργαλείο!

Η 49χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έμενε μαζί με το θύμα. Σύμφωνα με το samos24.gr, στη συνέχεια η ίδια επικοινώνησε με την Αστυνομία!

Η δράστιδα έχει ήδη συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και ανακρίνεται.

Στελέχη της Σήμανσης έχουν σπεύσει στο σημείο που έγινε η οικογενειακή τραγωδία έχοντας ήδη ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό με στόχο να εξακριβώσουν κάτω από ποιες συνθήκες έγινε.

Η ανάρτηση του διευθυντή του samos24.gr για το έγκλημα:

 

Δημοσίευση σχολίου

Το pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget