PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζυμαρικά με λουκάνικα και πιπεριές - Μαγειρεμένα όλα στο ίδιο σκεύος


Υλικά
 
  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 πικάντικα λουκάνικα (μικρά)
  • 3 γλυκά λουκάνικα (μικρά)
  • 1 κόκκινη πιπεριά, μεγάλη, κομμένη σε κύβους
  • 1 πράσινη πιπεριά, μεγάλη, σε κύβους
  • 1 κίτρινη πιπεριά, μεγάλη, σε κύβους
  • 1/2 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
  • 800 γρ. ντομάτες σε κύβους
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. μαύρο αλεσμένο πιπέρι

Εκτέλεση


  1. Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό, προσθέστε μπόλικο αλάτι και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τα στην άκρη. Ανακατέψτε με λίγη ποσότητα λαδιού για να μην κολλήσουν.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα, ζεστάνετε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τηγανίστε τα λουκάνικα, σε παρτίδες μέχρι να ροδίσουν βαθιά από όλες τις πλευρές.
  4. Αφαιρέστε τα λουκάνικα, κόψτε τα σε ροδέλες και αφήστε τα στην άκρη.
  5. Σοτάρετε όλες τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά.
  6. Προσθέστε τις ντομάτες, όλα τα μπαχαρικά και τις φέτες λουκάνικου στην κατσαρόλα.
  7. Σιγοβράστε περίπου 10 λεπτά.
  8. Προσθέστε τα ζυμαρικά ξανά στην κατσαρόλα και ανακατέψτε απαλά μέχρι να καλυφθούν από τη σάλτσα. Συνεχίστε να σιγοβράζετε μέχρι τα ζυμαρικά να γίνουν al dente.
  9. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget