PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Παραδοσιακά κεφτεδάκια - Ψητά στο φούρνο ... στην πιο υγιεινή εκδοχή τους


Υλικά
 
  • 250 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 250 γρ. αρνίσιο ή χοιρινό κιμά
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 2 κ. σ. γάλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1/2 κ. γλ. κύμινο
  • 1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
  • 3 κ. σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 αυγό

Εκτέλεση


  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε μια σχάρα πάνω στο αλουμινόχαρτο.
  3. Συνδυάστε το γάλα και τη φρυγανιά και αφήστε να δράσει 5 λεπτά.
  4. Πλάστε το μείγμα σε κεφτέδες και τοποθετήστε τους στο προετοιμασμένο ταψί.
  5. Ψήστε 20- 22 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν οι κεφτέδες.



Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget