PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Κοτομπουκιές τυλιγμένες σε μπέικον

[wide]

Νόστιμη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους

Υλικά
  • 450 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 3 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
  • 9 φέτες μπέικον
  • 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου (ή ανάλογα με τη γεύση)
  • 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι (ή ανάλογα με τη γεύση)

Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα καρυκεύματα (καστανή ζάχαρη, αλάτι, πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη και καγιέν, αν χρησιμοποιείτε) μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε το κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να καλυφθεί. Αφήστε το στην άκρη.
  3. Κόψτε κάθε λωρίδα μπέικον στη μέση και τυλίξτε γύρω από κάθε καρυκευμένο κύβο κοτόπουλου.
  4. Τοποθετήστε τις τυλιγμένες μπουκίτσες κοτόπουλου σε μία λαδόκολλα σε ταψί, αλείψτε τις με σιρόπι σφενδάμου και πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.
  5. Ψήστε για 25- 30 λεπτά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget