PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Τα Μύδια Πιερίας συμμετείχαν στην έκθεση «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας


Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας: «Συνεχίζουμε δυναμικά την προώθηση και προβολή του φρέσκου Μυδιού Πιερίας»


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο, στην οποία συμμετείχαν οι μυδοπαραγωγοί της Πιερίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», που αποτελεί ακόμη μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Ο Ιταλός Σεφ Fabio de Pinto με τη βοηθό του Εμμανουέλα, δημιούργησαν πρωτότυπα και μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα φρέσκα Μύδια Πιερίας σε διάφορες συνταγές όπως το Maltagliati (kind of pasta), Mussels and Beans, το Mussel, Yogurt Sauce, Radish, Oyster Leaf και το Peppered Mussels.

Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο σε όλους τους επισκέπτες και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις και σημαντικές επαφές για την προώθηση του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ιταλίας.

Παρόντες στην «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας Τάσος Δραγάνης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος, η Γενική Γραμματέας Μαρία Χαραλαμπίδου, και ο Κόσιμο Καταπάνο.











Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget