PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πατατοσαλάτα με σος τζατζίκι - Δροσιστικό και αρωματικό συνοδευτικό


Υλικά
 
  • 1 κιλό μικρές πατάτες, κομμένες στη μέση
  • 1 συσκευασία έτοιμο τζατζίκι
  • 2 κλωναράκια σέλινου, σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, 10-15 λεπτά. Σουρώστε και αφήστε να κρυώσουν καλά.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τζατζίκι, το σέλινο, το γιαούρτι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και, αν θέλετε, το δυόσμο.
  3. Ρίξτε τη σος με το κουτάλι πάνω από τις πατάτες και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά όλες.
  4. Βάλτε τις πατάτες στο ψυγείο, σκεπασμένες, μέχρι να κρυώσουν εντελώς.
  5. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget