PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζυμαρικά με λουκάνικα και κρεμώδη σάλτσα

[headerImage]

Υλικά
 
  • 1 πακέτο ζυμαρικά
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό ιταλικό λουκάνικο, σε κιμά
  • 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι σε κύβους
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση


  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να γίνουν al dente.
  2. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριού μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα.
  3. Ανακατέψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
  4. Προσθέστε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει το μείγμα, 8 έως 10 λεπτά.
  5. Ανακατέψτε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στη σάλτσα και ζεστάνετέ τα με τη σάλτσα. Σερβίρετε και πασπαλίστε με μαϊντανό.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget