PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζυμαρικά με πέστο και κοτόπουλο


Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς
  • 1 πρέζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού, ή ανάλογα με τη γεύση
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο
  • 1/3 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λωρίδες

Εκτέλεση


  1. Βάλτε σε μια μεγάλη κατσαρόλα ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε τα μέχρι να γίνουν al dente, 8 έως 10 λεπτά.
  2. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει, στη συνέχεια ανακατέψτε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώστε με νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Μαγειρέψτε μέχρι το κοτόπουλο να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά.
  3. Συνδυάστε τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο, το πέστο και τις λιαστές ντομάτες σε ένα μεγάλο μπολ.
  4. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε. Γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget