PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και σκόρδο Μια γρήγορη συνταγή με ένα απλό και εύκολο γλάσο


Υλικά
 
  • 6 χοιρινές μπριζόλες
  • 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 2 2/3 κ. σ. μέλι
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Εκτέλεση


  1. Προθερμάνετε μια σχάρα σε μέτρια φωτιά και λαδώστε την ελαφρά.
  2. Άνακατέψτε την κέτσαπ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο σε ένα μπολ για να φτιάξετε το γλάσο.
  3. Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές στην προθερμασμένη σχάρα. 
  4. Πασπαλίστε ελαφρά με το γλάσο κάθε πλευρά καθώς ψήνονται και ψήστε τα μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 7 έως 9 λεπτά ανά πλευρά.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget