PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό


Υλικά 

  • 2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα)
  • 4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
  • 5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
  • 1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο. 
  2. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν). 
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. 
  4. Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές. 
  5. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου. 
  6. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.


Πηγή : minervahorio.gr


Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget