Υλικά
Εκτέλεση
- Στο μούλτι με το μισό λάδι κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Σε κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε το κρέας, κομμένο σε κύβους, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι να μαραθούν.
- Πασπαλίζουμε το κρέας με το αλεύρι, φέρνουμε 2 γύρες και σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο νερό και βράζουμε το κρέας, μισή ώρα περίπου.
- Σε πυρέξ στρώνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια σε στρογγυλές φέτες, και τα δυο, ρίχνουμε την φέτα να πάει παντού, τοποθετούμε πάνω τους το κρέας και περιχύνουμε με την σάλτσα.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 για μια ώρα περίπου.
Καλή σας όρεξη!
Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.