PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Χοιρινό μπούτι με πατάτες & κολοκυθάκια στο φούρνο, νόστιμο και απλό.


Υλικά
 

  • 2 κιλά χοιρινό μπούτι
  • Μισό κιλό κολοκυθάκια
  • 1 κιλό πατάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 πρέζες αλεύρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
  • 1 κούπα φέτα
  • 2 σφηνάκια κρασί
  • 1 κούπα ντομάτακικομμένο

 
Εκτέλεση

  1. Στο μούλτι με το μισό λάδι κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Σε κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε το κρέας, κομμένο σε κύβους, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι να μαραθούν.
  3. Πασπαλίζουμε το κρέας με το αλεύρι, φέρνουμε 2 γύρες και σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο νερό και βράζουμε το κρέας, μισή ώρα περίπου.
  4. Σε πυρέξ στρώνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια σε στρογγυλές φέτες, και τα δυο, ρίχνουμε την φέτα να πάει παντού, τοποθετούμε πάνω τους το κρέας και περιχύνουμε με την σάλτσα.
  5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 για μια ώρα περίπου.

Καλή σας όρεξη!



Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget