PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Αγαπημένο και γρήγορο φαγητό - Κλασικό σνίτσελ πανέ στο τηγάνι...


Υλικά για 4 άτομα 


4 μοσχαρίσια σνίτσελ, 200γρ. περίπου το καθένα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για το πανάρισμα 


2 αυγά χτυπημένα σε ομελέτα
200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200γρ. φρυγανιά τριμμένη


Εκτέλεση



  1. Βάζετε ένα ένα τα σνίτσελ ενδιάμεσα σε δύο κομμάτια μεμβράνης ή αντικολλητικό χαρτί και τα χτυπάτε με ένα πλάστη για να λεπτύνουν και να απλώσουν.
  2. Αφαιρείτε τη μεμβράνη και αλατοπιπερώνετε καλά όλα τα κομμάτια. Βάζετε σε ένα πιάτο το αλεύρι, σε ένα δεύτερο την τριμμένη φρυγανιά και σε ένα φαρδύ μπολ τα χτυπημένα αυγά.
  3. Περνάτε ένα ένα τα σνίτσελ από το αλεύρι και τα τινάζετε ελαφρά για να φύγει η περίσσια ποσότητα.
  4. Τα βυθίζετε ένα ένα στα χτυπημένα αυγά και με ένα πιρούνι τα κρατάτε για λίγο πάνω από το μπολ για να στραγγίξουν από το πολύ αβγό.
  5. Τέλος, τα πανάρετε στην τριμμένη φρυγανιά, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά και στις δύο πλευρές τους.
  6. Στη συνέχεια, ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνετε αρκετό ελαιόλαδο. Βάζετε ένα ένα τα σνίτσελ και τηγανίζετε για 3-4 λεπτά από την μία πλευρά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
  7. Γυρίζετε με προσοχή και τηγανίζετε την δεύτερη πλευρά για 2-3 λεπτά. Αφήνετε τα σνίτσελ σε ένα σκεύος στρωμένο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν.
  8. Σερβίρετε κυρίως με πατάτες τηγανιτές, αφού πρόκειται για κλασική συνταγή.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget