Υλικά
- 2 κιλά αρνί
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ. σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τη ρίγανη σε ένα μικρό μπολ.
- Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσετε το αρνί και αλατοπιπερώστε το.
- Τοποθετήστε το αρνί σε ένα ταψί και αλείψτε το με τη μουστάρδα Dijon.
- Πασπαλίστε το αρνί με το μείγμα καρυκευμάτων που ετοιμάσατε στο βήμα 2.
- Μαγειρέψτε το αρνί για 25 λεπτά ή μέχρι το θερμόμετρο κρέατος (αν χρησιμοποιείτε) να δείξει 63 βαθμούς.
- Αφήστε το αρνί να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.

Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.