PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Αφράτα μπιφτέκια με βαλσάμικο - Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων

Υλικά για 6 άτομα 

  • 1 κιλό κιμά βοδινό ή χοιρινό (περασμένο 2 φορές από τη μηχανή του κιμά)
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζανάκι βαλσάμικο
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα με κόκκους
  • 3 κουταλιές κέτσαπ
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένο βασιλικό
  • ½ κουταλάκι πάπρικα
  • ½ κουταλάκι κάρι
  • ½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • ½ φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 αβγά
  • 2 κουταλιές βρώμη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν


Εκτέλεση 

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και όταν κάψει σοτάρετε το κρεμμύδι για 1 λεπτό περίπου, μέχρι δηλαδή να γίνει διάφανο.
  2. Ρίχνετε το βαλσάμικο και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστεί. Το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Βάζετε τον κιμά στον κάδο του μίξερ και προσθέτετε το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, το βασιλικό, την πάπρικα, το κάρι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Χτυπάτε το μείγμα για 5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Με αυτή τη διαδικασία τα μπιφτέκια γίνονται πιο αφράτα.
  5. Κατόπιν, προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά.
  6. Τέλος, προσθέτετε τη βρώμη και χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο μείγμα.
  7. Σταματάτε το μίξερ και πλάθετε τα μπιφτέκια.
  8. Βάζετε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά, ανάλογα με το κρέας που θα χρησιμοποιήσετε, χωρίς να τα γυρίσετε.
  9.  

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget