PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!




================================================================================================
Το https://www.pieriasnea.gr/ χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζουμερά σουτζουκάκια με κονιάκ για να γλείφετε και το πιρούνι...

Υλικά (Για 4-6 μερίδες)

  • 750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 3 μεγάλα σταρένια παξιμάδια
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Λίγο κύμινο
  • 750 γρ. ντομάτες
  • 2 σφηνάκια κονιάκ
  • Μαϊντανό για γαρνίρισμα
  • Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

1. Μουσκεύετε τα παξιμάδια και τα στύβετε καλά. Τα βάζετε σε ένα μπολ, προσθέτετε το κρεμμύδι τριμμένο, τη μισή ποσότητα από το λάδι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνετε καλά το μείγμα και πλάθετε στρογγυλούς μεγάλους κεφτέδες.

2. Στρώνετε ένα ταψί με λαδόχαρτο και βάζετε τους κεφτέδες. Τους ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά στους 200οC μέχρι να ροδίσουν.

3. Στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σάλτσα. Βάζετε τις ντομάτες τριμμένες σε μία κατσαρόλα, μαζί με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το υπόλοιπο λάδι και το κονιάκ και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά περίπου.

4. Στη συνέχεια, ρίχνετε μέσα τους κεφτέδες και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 10 λεπτά. Πασπαλίζετε με τριμμένο μαϊντανό και σερβίρετε.


vita / photo: video screenshot

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget