PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Γαλέος σαγανάκι συνταγή από το Αγιο Ορος...

Υλικά :

  1. 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
  2. 150 γρ. λάδι
  3. χυμός ενός λεμονιού
  4. 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. κύμινο
  8. ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. 
  2. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο.
  3. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. 
  4. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. 
  5. Είναι έτοιμο.



Πηγη: tilegrafima.gr, bioolymbus.gr

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget