Top Menu
(Μετακίνηση σε …)
Σύνδεση
Οροι χρήσης - Πολιτική απορρήτου
ΚΑΝΑΛΙΑ TV
Πρωτοσέλιδα
Φόρμα επικοινωνίας
▼
Main Menu
(Μετακίνηση σε …)
ΑΠΟΨΕΙΣ
-mcarousel/Απόψεις
ΕΛΛΑΔΑ
-grid/Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-mcarousel/Κοινωνία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
-grid/Οικονομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
-mbig/Πολιτική
ΚΟΣΜΟΣ
-mbig/Κόσμος
ΥΓΕΙΑ
-mcarousel/Υγεία
LIFE STYLE
-mbig/Life Style
MEDIA
-mcarousel/Media
ΤΟΠΙΚΑ
-mcarousel/Τοπικά
▼
Τραγανές πατάτες φούρνου με παρμεζάνα και τριμμένη φρυγανιά
Υλικά
1 κιλό baby πατάτες 3 κ. σ. ελαιόλαδο 3 κ. σ. παρμεζάνα 3 κ. σ. τριμμένη φρυγανιά Αλάτι κατά βούληση Για τη σάλτσα:
1 γιαούρτι Χυμό από ένα λεμόνι 1 κ. γλ. γλυκό τσίλι 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόψτε τις πατάτες στη μέση και περιχύστε με το ελαιόλαδο. Ρίξτε πάνω στις πατάτες την παρμεζάνα, την τριμμένη φρυγανιά και δύο πρέζες ανθό αλατιού. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτήξτε στη σάλτσα και απολαύστε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.