PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ψητό κουνουπίδι με κάρυ - Ιδανικό ως συνοδευτικό ή ακόμα και ως γρήγορο και εύκολο κυρίως πιάτο


Υλικά

3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. κίτρινο κάρυ σε σκόνη
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση


  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  • Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το κάρυ, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
  • Προσθέστε το κουνουπίδι και ανακατέψτε το μέχρι να καλυφθεί καλά. Τοποθετήστε το σε μία στρώση στο προετοιμασμένο ταψί.
  • Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, περίπου 25 λεπτά.



Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget