Υλικά
- 6 χοιρινές μπριζόλες
- 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
- 2 2/3 κ. σ. μέλι
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε μια σχάρα σε μέτρια φωτιά και λαδώστε την ελαφρά.
- Άνακατέψτε την κέτσαπ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο σε ένα μπολ για να φτιάξετε το γλάσο.
- Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές στην προθερμασμένη σχάρα.
- Πασπαλίστε ελαφρά με το γλάσο κάθε πλευρά καθώς ψήνονται και ψήστε τα μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 7 έως 9 λεπτά ανά πλευρά.

Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.