PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πικάντικο μοσχαράκι στο φούρνο με φασόλια...



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ


  • 4 λωρίδες βιολογικό μπέικον, κομμένες σε κομμάτια
  • 3 – 4 κιλά βιολογική λάπα μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε 4 έως 6 κομμάτια
  • 2 μεγάλα βιολογικά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 3 ελαφριά βιολογικές καυτερές πιπεριές, ψιλοκομμένες
  • 4 σκελίδες βιολογικό σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3 κουταλιές της σούπας βιολογικός πελτές ντομάτας
  • 1/3 φλιτζάνι βιολογικό αλεύρι καλαμποκιού
  • 1 μπουκάλι καλή βιολογική καστανή μπύρα
  • 2 φλιτζάνια φρέσκος βιολογικός ζωμός βοείου κρέατος με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
  • 1 κονσέρβα βιολογικά μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα
  • 1/2 φλιτζάνι βιολογικές πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια βιολογική ρίγανη, ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο βιολογικό κύμινο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο βιολογικό λευκό πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο βιολογικό πιπέρι καγιέν
  • Ιωδιούχο ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο βιολογικό μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
  1. Μαγειρέψτε το μπέικον σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να γίνει τραγανό. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Αλατοπιπερώνετε το μοσχάρι. 
  3. Σοτάρετε το μοσχάρι στην ίδια κατσαρόλα μέχρι να ροδίσει, αλλά να μην ψηθεί. 
  4. Αφαιρείτε και αφήνετε στην άκρη.
  5. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. 
  6. Ρίξτε το σκόρδο και τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε άλλα 2 λεπτά. 
  7. Ανακατεύετε το αλεύρι και μαγειρεύετε για ένα λεπτό.
  8. Προσθέστε τη μπύρα και σιγοβράστε μέχρι να εξατμιστεί, ξύνοντας τυχόν κομμάτια από τον πάτο. 
  9. Προσθέστε τον ζωμό βοδινού και αφήστε να πάρει μια βράση. 
  10. Επιστρέψτε το μοσχάρι στην κατσαρόλα μεταφέρετε σε μια γάστρα και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει, περίπου 1 ώρα.
  11. Βγάζετε τη μπριζόλα από τη γάστρα και την κόβετε. 
  12. Επιστρέψτε στη γάστρα. Προσθέστε το μπέικον, τα μαύρα φασόλια, τις ελιές, τη ρίγανη, το κύμινο, το λευκό πιπέρι και το καγιέν. 
  13. Σιγοψήνετε για επιπλέον 10 λεπτά. 
  14. Προσαρμόστε ξανά με αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρετε με πουρέ ή ρύζι της αρεσκείας σας.



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

by Savvi Diet

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget