PIERIAS NEA - Ειδήσεις και Νέα από Πιερία , Ελλάδα , Κόσμο.

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Μακαρονοσαλάτα με τόνο - Μια συνταγή με πολλή γεύση και λίγη προετοιμασία


Υλικά
 
  • 200 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)
  • 1/2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα πράσινα μπιζέλια, αποψυγμένα
  • 140 γρ. τόνο από κονσέρβα (χωρίς τα υγρά του)
  • 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα ή
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρ
  • 1/4 φλ. τσαγιού γλυκό τουρσί, αν θέλετε
  • 2 κ. γλ. χυμό λεμονιού
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση


  1. Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τον αρακά τα τελευταία 4 έως 6 λεπτά, ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα μακαρόνια και τον αρακά και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget