Top Menu

Main Menu

22 Ιουνίου 2020

Εύκολη γαλλική ροδακινόπιτα - Νόστιμη επιλογή για τα απογεύματα του καλοκαιριού

Υλικά 

  • 1 φύλλο ζύμης για τάρτα
  • 800 γρ. ροδάκινα κομμένο σε φέτες
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 αβγό
  • 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γλ. βούτυρο
  • 1/4 κ. γλ. τριμμένη κανέλα 
 
 
Εκτέλεση 

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε την ζύμη για την τάρτα σε ένα ταψάκι 23 εκ. και γεμίστε την με τα ροδάκινα.
  3. Σε ένα μπολ τοποθετήστε την ζάχαρη, το αβγό, το βούτυρο και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Περιχύστε το στα ροδάκινα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
  6. Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 175 βαθμούς και ψήστε για περίπου 40- 45 λετπά ακόμη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.